Društvo

Niš ima titulu! Jana proglašena za MISS CITY TOURISM WORLD

Na sinoć održanom “predizboru” za svetski Mis Turizma koji se održava u Kini i nosi naziv MISS CITY TOURISM WORLD mlada Nišlijka Jana Radulović proglašena je za najlepšu.

Od ukupno 25 kandidatkinja iz celog sveta naša Jana Radulović je najlepša, prva pratilja je iz  Česke republike a druga pratilja iz Portugala. U prvih pet ušle su još Tajland i Korea.

Trenutno se nalazim u Kini, ovde sam već nedelju dana na pripremama za izbor za Miss Turizma Sveta. Prelepo mi je i divno se provodim, upoznala sam puno devojaka iz razlicitih zemalja i sve smo postale jako dobre drugarice. Svakog dana imamo puno obaveza i slikanja, ali i vremena za obilaske “, kaže ova prelepa Nišlijka.

Ona je zadovoljna orgabizacijom samog takmičenja i dodaje da su već orgabizovano misice iz čitavog sveta posetile nekoliko gradova.

Nakon proglašenja sinoć, Jana je još uvek u neverici.

Prosto je nemoguće opisati kako sam se osećala. Od toliko prelepih devojaka oni su izabrali mene! Na izboru je bilo mnogo ljudi, a dok smo čekali proglašenje pobednice ljudi iz publike su vikali “Serbia”! Jako sam ponosna jer sam osećala veliku odgovornost jer predstavljam nasu zemlju! Postala sam zaštitno lice grada u kom je izbor održan i sledeće godine dolazim u Kinu kako bih predala krunu novoj pobednici. Nastavljamo dalje i idemo u nove pobede! Finale ce se odrzati 27. i nadam se da cu ponoviti isti uspeh”, poručila je naša Jana.

Glavni izbor za  Miss Touirsm World se održava 27. septembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com