Politika

Miodrag Stanković: Nišlije odbacile Vučićev referendum

Većina građana Niša, jasno je rekla NE na referendum o Ustavnim promenama u oblasti pravosuđa, rekao je Miodrag Stanković odbornik Skupštine Grada Niša.

 

“Koalicija”Niš moj grad”, imala je članove biračkih odbora ispred Socijaldemokratske stranke, kao i ispred drugih opozicionih stranaka koje su zatražile saradnju.

Rezultat je jasno pokazao stanje na političkoj sceni u Nišu, za DA je glasalo 45,98% od ukupnog broja izašlih, a za NE 53,28% .

“Nakon ovog referenduma uslediće ogromni pritisci na birače, na zaposlene u javnom sektoru, na socijalno ugožene, na manjine. Ovaj rezultat referenduma je pokazao da su se ljudi oslobodili straha i da su spremni da naprednjačkom režimu hrabro kažu NE više.

Posle decenijskog obećanja da smo ekonomski tigar, nije ostalo ništa, osim tog praznog obećanja i neplaćenih računa”, istakao je Stanković.

On je čestitao sugrađanima na snažnoj poruci koja nas obavezuje da na predstojećim izborima u Nišu budemo složni i pobedimo aktuelnu vlast i na taj način sprečimo dalje siromašenje građana i propadanje Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com