IZBORI NIŠPolitika

Ujedinjeni-Nada za Niš: Nišu je potrebna patriotska vlast, a ne kič patriotizam

Kandidat za gradonačelnika izborne liste Ujedinjeni- NADA za Niš, Miodrag Stanković izjavio je da je Niš, kao prirodni centar jugoistoka Srbije predstavlja prvi bedem odbrane teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje.

„U ovim teškim trenucima za našu zemlju, Nišu je potrebna patriotska lokalna vlast, koja neće dozvoliti nekontrolisanu kupovinu zemljišta i nekretnina preko posrednika“, izjavio je Stanković koji je kandidat za gradonačelnika ispred Novog DSS-a, udruženja Niš, moj grad, Narodne stranke, DJB-a, SDS-a i Demokratske unije Roma.

On je izjavio da je najava stvaranja Velike Albanije od strane njihovih secesionističkih vođa otvorena pretnja za grad Niš.

„Živimo u vremenu kada nam odricanje od Kosova i Metohije predstavljaju kao pobedu, laž kao istinu, a nasilje i bahatost kao snagu i sposobnost. Mi želimo da vratimo prave patriotske, porodične vrednosti u naš grad, a ne fasadni i kič patriotizam koji nam vladajuća struktura servira već više od deceniju“, zaključio je Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com