PolitikaRegion

Miletić: Ujedinjena seljačka stranka izlazi na izbore 2020. godine. Sednica Glavnog odbora u Aleksincu (VIDEO)

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, na konferenciji za medije u Skupštini Republike Srbije, najavio je da će  sednica Glavnog odbora Ujedinjene seljačke stranke biti održana u nedelju, 22. decembra, od 12,00 časova, u Aleksincu.

Miletić je istakao da će Ujedinjena seljačka stranka izaći na republičke, pokrajinske i lokalne izbore, te da glavni odbor i članstvo očekuje dobre izborne rezultate jer je USS ojačala i stasala i kao lojalan partner i pravi predstavnik seljaka i radnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Inače, na glavnom odboru stranke razrešeni su neaktivni članovi i članovi i funkcioneri koji su ranije podneli ostavke, a takođe, istog dana imenovana su nova lica, za koja je predsednik stranke rekao da će doneti svežinu i pozitivne rezultate stranci.

USS će poštovati sva pravila i Ustav i poziva sve da izađu na izbore. Imamo platformu USS gde sam dobio obavezu da tu platformu sutra promovišem i predstavim koalicionim partnerima. Najpre ćemo razgovarati sa koalicionim partnerima iz SNS-a, najjačom srpskom strankom, sa kojima imamo dobru saradnju, rekao je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com