Sport

MEĐUNARODNI juniorski turnir u znaku SRPSKIH tenisera: Dominantna igra Lole Radivojević

Šampionka turnira “Niš open 2018.” za juniore i juniorke iz serije “Tennis Europe”, i u pojedinačnoj konkurenciji i u dublu, je trinaestogodišnja Lola Radivojević, teniserka Teniske sakademije Živković.

Turnir se igrao u konkurenciji do 16 godina. Lola je u srpskom finalu bila bolja od Mie Marjanović sa 2:0. U dublu je igrala sa klupskom drugaricom Emilijom Zdravković, njih dve su u finalu bile bolje od srpskog para Mia Marjanović i Anđela Petrović sa 2:0. Anđela Petrović je isto članica niške akademije, što predstavlja odličan rezultat za TAŽ-a.

„Tempirala sam formu za ovaj turnir i u svakom meču dala maksimum. Ostvarila sam sjajan rezultat na domaćem terenu, sada imam dodatnu motivaciju za turnir koji me očekuje u Kelnu“, kaže Lola.

Turnir je održan na terenima Teniske akademije Živković, proteklog vikenda. Za prvi reket turnira borilo se skoro 100 tenisera i teniserki iz preko 20 zemalja.

U konkurenciji tenisera trijumfovao je Mario Radev iz Bugarske, dok je u dublu bio najbolji srpski par Milan Macura i Dušan Trunić. Nakon prošlogodišnjem turniru koji je bio u znaku tenisera iz Hong Konga, ovaj su definitivno obeležili teniseri i teniserke iz Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com