DruštvoLica Niša

Magični objektiv Vladimira Stefanovića kroz koji je naš Niš najlepši! (FOTO)

U nedavnom razgovoru sa jednim od sugrađana, niški fotograf Vladimir Stefanović dobio je kompliment koji možda na najbolji mogući način govori o kvalitetu njegovog rada. Jedan Nišlija priznao je da “Niš mnogo lepše izgleda kroz objektiv Vladimira Stefanovića” a kako slika govori više od reči, u nastavku ovog teksta moći ćete i lično da se uverite u ove tvrdnje.

Vladimir je neko ko često šalje fotografije portalu Niške Vesti, pa je tako nedavno zabeležio našeg mladog sugrađanina u nesvakidašnjoj igri na keju o kojoj je naš portal pisao.

Ističe da ne voli klasiku već da “hvata momente” što su zabeležene fotografije nestašnog dečaka i potvrdile.

O svom životnom pozivu kaže “Krenulo je najpre kao hobi, a kasnije preraslo u posao. Ideja se javila još u školskim danima, tada su postojale one foto sekcije kojih danas nažalost nema. Poslednje 2-3 godine ozbiljno se bavim fotografijom.”

Sa još dvojicom momaka koji su takođe do nedavno slikali slobodnim stilom sada je u procesu registrovanja svog novog foto studija pod nazivom “Love studio”.

“Kvalitet je u prvom planu” kako kaže Vladimir a njegove fotografije svojevrsna su potvrda za to.

Najviše voli, kaže, da slika prirodu i sitne životinje, a jedna veverica koju je uslikao privukla je veliku pažnju naših čitalaca.

Vladimir se nikada ne razdvaja od aparata, i hvala mu na tome. Uživajte u prelepim fotografijama našeg talentovanog sugrađanina!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com