Društvo

Kromir, jaja, sir, banane i limun najčešće pretraživani na online pijaci

Iako je tek juče otvorena online pijaca, JKP “Tržnica” zadovoljno objavljuje koliko je uspešno prošao prvi dan posredovanja između kupaca i prodavaca.

Trenutno, kako navode, imaju više od 55 prijavljenih prodavaca koji su predstavili svoju ponudu, sa više od 150 različitih proizvoda.

“Od juče, kada smo i zvanično pustili u rad novu aplikaciju, za manje od 24 časa naš sajt posetilo je više od 3.000 ljudi, a otvoreno je preko 30.000 stranica”, saopštili su iz JKP “Tržnica”.

Građani su najčešće pretraživali kromir, jaja, sir, banane i limun. 

“Zanimljivo je da smo veliki broj poseta imali iz Nišavskog okruga, ali i iz Beograda. Pozivamo sve naše građane, koji žele svoju ponudu potpuno besplatno da predstave, da nam se jave”, poručuju iz ovog preduzeća.

Oni pozivaju ponuđače da se jave kako bi se njihova ponuda našla na sajtu JKP “Tržnica”. Dovoljno je da zakupac pošalje podatke na info@trznicanis.rs uz neophodne podatke. Više informacija prodavci mogu nači na sajtu preduzeća.

Online pijaci JKP “Tržnica” i svojim prodavcima svaki kupac može pristupiti klikom na ovaj link.

 

JKP „Tržnica“: Otvorena online pijaca

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com