DruštvoSport

Krenula ovogodišnja sezona klizanja

Klizalište u Sportskom centru “Čair” danas u podne otvoreno je za sve ljubitelje tog sporta. Direktor SC “Čair” Dragan Perić izjavio je za Niške vesti da je dobra vest za sve posetioce da cene nisu promenjene, tako da, kao i prošle godine, pojedinačna karta košta 150 dinara, a iznajmljivanje klizaljki 100 dinara.

“Pokrenuli smo akciju u okviru koje se za kupljenu kartu od 200 dinara dobije jedna ulaznica za bazen i jedna za klizalište. Želimo da na ovaj način izadjemo u susret našim sugradjanim, posebno onima koji imaju više dece”, izjavio je Perić.

On je naveo da je prvobitna ideja bila da ta akcija traje do Nove godine, ali s obzirom da je izazval veliko interesovanje, postoji mogućnost da bude produžena i da karte po promotivnoj ceni mogu da se kupe i posle Nove godine.

Perić je kazao da će na klizlištu i ove zime biti organizovana obuka i škola klizanja.

“Cena obuke i škole klizanja takodje je nepromenjena i iznosi 2.000 dinara. Za posete grupa koje imaju više od 20 članova cena karte za klizalište je 100 dinara”, rekao je Perić.

Smene za klizanje u Čairu radnim danima su od 13,30 časova, 15,00 časova, 16,30 časova, 18,00 časova i 19,30 časova. Škola klizanja je od 20,30 časova. Subotom i nedeljom smene počinju u 12 časova, na svakih sat i po, tako da je poslednja u 19,30 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com