Virus Korona

Kovid brojke na jugu u blagom opadanju

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 320 bolesnika. Kod 262 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 13 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 43 pacijenta. Kod 27 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 165 pacijenata. Kod 104 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovca, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 114 pacijenta. Kod 105 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ma dajte koga vi zezate u zdrav mozak??? U kojem crnom padu? Cekajte samo narednih 7-14 dana. Centar Nisa je pun dijasporaca i ponasaju se kao pusteni sa lanca. Rade sve sto ne smeju u njihovom Becu ili Frankfurtu. Veceras u Galiji tresti muzika, restoran dupke pun i strogo PRIVATNA ZABAVA. Da li ce to neko da prekontrolise i kazni gazdu i te tkz goste? Cemu okretanje glave na drugu stranu? A sta ce tek da bude u naredne tri sedmice strah me i da pomislim! A onda klinci krecu u skolu al ce da bude veselo!!! Sram vas bilo sto ste neozbiljni. Jedan pacijent manje u mrtvari i vi slavite?!!!!! Alo bre da li ste pri sebi?! U nekim drzavama upola je manje zarazenih i mrtvih pa su uveli zatvaranje za praznike a mi se ponasamo kao razmazena i nevaspitana deca. Svi se mi zezamo dok ovo cudo ne zakacimo i onda tek shvatimo koliko je to zlo. Za neke bude i kasno. Neka nam je Bog na pomoci u narednih mesec dana. Toliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com