Promo vesti

Koktel dobrodošlice, zakuska i pokloni uz film ,,Ana“ u bioskopu Cineplexx Niš

Već tradicionalno druženje u bioskopima  očekuje vas ovog četvrtka 20. juna u 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš. Koktel dobrodošlice, zakuska i pokloni partnera događaja izmamiće osmehe na licima prisutnih na događaju posvećenom damama! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Dame, u okviru Ladies night događaja iskoristite priliku za druženje sa prijateljicama ili pokažite svojim muškarcima kakav ugođaj se sprema u bioskopu Cineplexx Niš. Događaj je podržan od strane mnogih partnera. KATRIN će obradovati najsrećnije dame vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, a kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu pred odmor! Za sjajne figure, pobrinuće se FitPass koji će obradovati tri gosta bioskopa Cineplexx Niš i pokloniti mesečne članarine. Odabrane dame uživaće u DM poklon paketima.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Ane Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. Neodoljiva Ana nosi bezbroj maski, ima bezbroj načina da se pretvori u drugu osobu i da preživi. Kako je uspela da balansira između dve svetske supersile, sa dva ljubavnika koji su na suprotnim stranama, između odanosti prema mentorima i predanosti svojim snovima saznajte u četvrtak.  U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Prepustite se odličnom špijunskom trileru, uz vredne poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night u bioskopu Cineplexx Niš. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Trejler filma ,,Ana“:  

https://youtu.be/6XKuh2CqDvc

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com