Promo

Ladies night uz film “Devojka za sve” u Cineplexx Niš bioskopu

U sredu, 21. juna od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas Ladies night događaj uz Dženifer Lorens i urnebesnu komediju „Devojka za sve“. .

Pored zanimljive filmske priče i sjajnih glumaca, sve posetioce očekuje piće dobrodošlice našeg partnera – Pepsi. Najsrećnije dame imaće priliku da kući odnesu vaučere salona „Manikira Sandra“.

U ovom filmskom ostvarenju imaćemo priliku da po prvi put vidimo Dženifer Lorens u glavnoj ulozi u jednoj komediji. Sigurni smo da će se jedna od najuspešnijih, najcenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica u Holivudu snaći i u ovoj ulozi i oduševiti nas u pravom letnjem naslovu.

Dženifer Lorens, producent i glumica u komediji koja će vas nasmejati do suza, koju režira Džin Stupnicki, ujedno i koscenarista filma ,,Loša učiteljica“.

Na ivici gubitka svog doma iz detinjstva, Medi (Lorens) otkriva neuobičajenu ponudu za posao: bogati roditelji traže nekoga ko bi ,,izlazio” sa njihovim introvertnim devetnaestogodišnjim sinom Persijem pre nego što krene na fakultet. Na sopstveno iznenađenje, Medi saznaje da osobenjak Persi nije onakav kakvim ga svi smatraju.

,,Devojka za sve“ na Ladies night događaju u Cineplexx Niš bioskopu uz piće dobrodošlice garantuje zabavu i odličan početak dugoočekivanog leta.

Ulaznice za Ladies night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com