Izbori 2020

Koalicija Narodni blok predala je listu “Iskreno za Niš – general Momir Stojanović”

Koalicija ”Narodni blok” predala je Gradskoj izbornoj komisiji u Nišu izbornu listu ”Narodni blok – Iskreno za Niš – general Momir Stojanović”.

Izborna lista koju predvodi general Momir Stojanović broji 21-nog kandidata. On se zalaže za veću podršku mladim kadrovima od kojih u budućnosti očekuje puno. On smatra da je bolje ulagati u domaća preduzeća a ne u strane kompanije, kojima je godinama unazad pomagano iz državne kase skupim subvencijama. Stojanović nije blagonaklon u komentarima medijima kada su migranti u pitanju ali zato obećava veću pomoć za osobe sa invaliditetom i bivše borce.

General u penziji nekoliko puta biran je i za narodnog poslanika, a na poslednjim izborima izašao je iz Srpske napredne stranke i formirao Grupu građana. Stojanović je prethodno bio član Srpske radikalne stranke i Socijalističke partije Srbije.

Izbori su rapsisani za 21. jun i beće  organizovani po već ustaljenoj proceduri, potvrdio je nedavno predsednik Skupštine Grada Niša Rade Rajković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com