Društvo

Ko koči rekonstrukciju Goričke ulice? (FOTO)

Stanovnici Gradske opštine Palilula koji žive u Goričkoj ulici iznad Starog groblja, suočeni su sa višegodišnjim problemom rekonstrukcije ulice u kojoj žive jer su ovu investiciju stopirala nerešena imovinsko-pravna pitanja.

“Zbog nerešenih imovinsko pravnih pitanja, izvođenje građevinskih radova na uređenju ove putne infrastrukture je obustavljeno. Građani su suočeni i sa problemom urušavanja potpornih zidova, pojave klizišta, nedozvoljenog odlaganja otpada po obodu Starog groblja. Želimo da im pomognemo i nađemo rešenje da se i u ovom delu naše opštine kvalitetnije živi”, rekao je Aleksandar Ždrale, predsednik GO Palilula prilikom obilaska ove ulice.

Uprava Gradske opštine Palilula, po rečima predsednika ove opštine, je krajem prošle godine dostavila Skupštini grada i Gradskom veću predlog plana uređenja građevinskog zemljišta u opštini Palilula gde je sagledano i uređenje to jestrekonstrukcija Goričke ulice.

Iz gradske Uprave najavili su da će komunalni inspektori obići ovu lokaciju i o tome izvestiti nadležne.

S.V. (Foto EKOpolis)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com