Promo

Ko je ubio Isusa? Odgovor koji ćete dobiti sigurno niste očekivali (VIDEO)

Dr Dejvid Ašerik u ovonedeljnom predavanju želi da nam objasni da sve ono o čemu razmišljamo, moramo da “proverimo” kroz biblijske podatke a da na drugoj strani pokaušamo da odvojimo svojih kulturoloških i ličnih mišljenja, na kraju dobijamo poruku mira siguran je Ašerik.

Biblija i govori o Bogu kao Bogu mira. Ona nas uči da je on uspostavio mir sa čovečanstvom. Ašerik je potpuno ubeđen da će na pitanje – Ko je ubio Isusa? dobiti valjane odgovore koji će nas naterati na razmišljanje o Bogu i Bibliji.

Predavanje je podeljeno u dva dela, a počinje pitanjem: Da li je Isus zaista živeo?

Nebesko carstvo na zemlji je ipak Božije, bez obzira u kojoj državi živite ili ko vam je premijer, isitiče Ašerik.

Čitavo postojanje Isusa ovaj predavač vezuje za kako je on naziva – Istorijsku veru, naravno objašnjavajući šta podrazumevaju pod tim. On se vezuje za istorijske podatke i upoređuje ih. Puno istorijskih likova našlo se u ovom predavanju i svi su sa razlogom tu, Ašerik objašnjava i zašto. On u svom izlaganju kaže da možda postoji nekoliko odgovora na glavno pitanje, ko je ubio Isusa i da su ti odgovori delom i tačni, ali da nijedan nije kompletno tačan on i objašnjava zašto.

Knjiga Danila koja sadrži proročanstva takođe je tema predavanja. Posebno se skreće pažnja na određena poglavlja sa ostvrtom na problematiku teme.

Isus kaže: Niko ne uzima moj život. Ja ga polažem. Ja polažem svoj život. Ovde se i dolazi do suštine i odgovora koji ćete saznati ako pogledate predavanje koje sledi. Ovakav odgovor sigurno niste očekivali.

Više na ovu temu možete da pročitate na Traganja.org.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com