Društvo

Kako da bojler postane roštilj

Da bojler može da postane i roštilj, pokazuje vredni domaćin Dimče Banjanski.

Bila je potrebna samo ideja, dva dana i vredne ruke ovog umešnog domaćina.

Foto: Niske Vesti

“Video sam ovako napravljen roštilj kod jednog prijatelja, oduševila me ideja. Odah sutradan počeo sam da sklapam u glavi šta mi je sve potrebno. Interesantno je da za prvi roštlj nisam kupio ništa od novog materijala, sve sam to što sam ugradio i imao u garaži”, kaze Banjanski.

Potrebno je dva dana rada, kaze on.

“Skinuo sam izolaciju, isekao bojler i pričvrstio ručke. Interesantno je da sam napravio sistem za zatvaranje tako da uz mehanizam za zatvaranje ovaj pokretni bojler-roštilj može biti i – za poneti”, kaže uz smeh Banjanski.

Ovaj vredni domaćin napravio je već nekoliko ovakvih roštilja, a mnogi prijatelji već su zainteresvani da i oni budu vlasnici jednog. U njegovu garažu barem jednom nedeljno stigne bojler manje ili veće litraže.

Bojler odnosno roštilj koji je trenuto u izradi mora još da se doradi.

Foto: Niške Vesti

“Ovom roštiilju još sledi farbanje, crni su bili i oni prethodni koje sam napravio i tako mi se dopada. Zabavno je praviti ih a ljudi su oduševlljeni kada ih vide”, završava Banjanski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com