Foto Video ubod

Kada “gospoda” poželi cveće (VIDEO)

Iz Dijagnostičkog centra NeoMag, početkom aprila, u ulici 9. brigade, uredili su žardinjere koje su nekada služile kao mesto za bacanje smeća. Ofarbali su ih, napunili zemljom i zasadili ukrasne biljke, koje su se, očigledno, nekome toliko dopale da je rešio da jednu uzme za sebe.

Na snimku, koji su zabeležile kamere NeoMaga, 5. maja, oko 21.12 časova, vidi se kako “gospodin”, uglađen, u odelu, prilazi žardinjeri i vrlo suptilno iz nje čupa sadnicu, pakuje i odnosi.

“Kola su se parkirala pored žardinjera. U njima su bili taj gospodin i još dve žene. Izašao je iz kola, gledao okolo i kada nije bilo ljudi, seo na žardinjeru kao da nekog čeka. Tada je počeo da čupa i izvlači biljku. Zatim je ustao i otišao do kola po kesu, valjda je shvatio da nema u čemu da nosi biljku. Vratio se, opet seo, izvuko je, spakovao, seo u kola i otišao”, prepričavaju događaj iz NeoMaga.

Iz NeoMaga dodaju da sadnice nisu skupe, da će posaditi novu, ali su zamolili svu “gospodu” da ne uzimaju ono što im se zasviđa u prolazu na ovakav način.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com