Društvo

JUČE: Gradske službe u pripravnosti?

Kad je Vlada Srbije zasedala u Nišu, pre tri meseca sve gradske službe bile su na “oprezu”, juče zbog dolaska premijera slična situacija.

Uvećani troškovi JKP “Mediana” koje je više čistilo tih dana, pre samog zasedanja i tokom boravka Vlade dokaz su da je povećan broj radnika bio angažovan kako bi grad na Nišavi blistao. Mnoge Nišlije zamerale su tada da je grad čistiji samo zbog gostiju i zahtevale da se sa takvim obimom čišćenja nastavi.

Dežurna služba ZOO higijene JKP “Mediana” juče ispred Gradske kuće u podne, ponovo potvrđuje istu praksu. Ovog puta vodili smo računa i o tome da slučajno pred samo zdanje gde boravi Gradonačelnik ne dođe čopor pasa – zbog toga su šinteri na oprezu bili na samo desetak metara od zgrade.

Čopori pasa u samom centru grada poslednjih nedelja gazduju, a ZOO služba tek ih samo malo prošeta do prihvatilišta, a onda zbog Zakona o zaštiti životinja ponovo vrati na staro mesto.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com