Servisne

JKP „Mediana“ Niš: Uklanjanje grafita na spomenicima u Niškoj Banji

U sredu, 24. maja, JKP „Mediana“ Niš radiće na pražnjenju korpi i sakupljanju smeća po spisku. Sakupljanje i transport otpada radi se po redovnoj dinamici. Ekipe su na terenu i radiće na uklanjanju grafita na spomenicima u Niškoj Banji.

Raspored čistilica : Srpskih Junaka, Vidoja Jovanovića 3, Železnička, Ruzveltova, Prosvetna, Čegarska, Mojsija Mihajlovića Tošketa, Sinđelićeva, Kraljevića Marka, Trg Republike, Petra Seratlića, Hajduk Veljkova, Trg Republike, Jovana Popovića, Ivana Gorana Kovačića i Vidoja Jovanovića.
Održavanje zelenila prema sledećem rasporedu : sadnja rasade, oblikikovanje šiblja, rad duvača, košenje, grabuljanje u Knjaževačkoj, Tvrđavi, Vojvode Gojka, Bulevar Nemanjića i Trg Kralja Milana. Košenje i šišanje živice na Bulevaru Nemanjića do Trošarine i Patrisa Lumumbe. Uređenje blokovskog zelenila u ul. Dragiše Cvetkovića.
Uređenje i popravka mobilijara, farbanje kanti , klupa i uklanjanje korpi u parku Svetog Save i na Trgu Kralja Aleksandra.

Održavanje drveća: Orlovića Pavla, Bulevar Medijana i Milana Rakića.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com