Društvo

Jadranka će raditi čitav dan i sav prihod od šišanja doniraće za lečenje petogodišnjeg Luke

Jadranka Jovanović će u nedelju 17. decembra raditi čitav dan sa klijentima i sav prihod od naplate usluge šišanja doniraće za lečenje malenog Luke Stajkovića koji ima samo pet godina.

“Tog 17. decembra nadam se doćiće Nišlije u što većem broju kako bi mogli da prikupimo više novca i pomognemo ovoj tročlanoj porodici. Lukina mama sama čuva sestru i Luku, pa joj je svaka pomoć dobrodošla”, rekla je Jadranka za Niške Vesti.

Muško-ženski salon Euforija nalazi se u Episkopskoj ulici 75, a u nedelju 17. decembra radiće samo za Luku.

Luka Stajković je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Živeo je uobičajenim životom za svoj uzrast sve do trenutka kada su se pojavile česte glavobolje. U decembru 2022. godine detaljnom dijagnostikom utvrđeno je da Luka boluje od tumora na mozgu – Meduloblastoma CNS Who Gradus 4. Luka je istog dana po prijemu u bolnicu hitno operisan prilikom čega mu je ugrađen VP šant. Nakon operacije tumora na mozgu Luka je u potpunosti izgubio mogućnost hoda, govora, vida i prestao da se hrani samostalno. Luka živi sa mamom i mlađom sestrom jer mu je otac preminuo od posledica korona virusa u decembru 2021. godine. Nastavak lečenja iziskuje velike troškove zbog čega je potrebna pomoć u vidu donacija svih humanih ljudi kako bi Luka nastavio lečenje i potpuno ozdravio. Sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja u zemlji i inostranstvu, za lekove, suplemente, ortopedska pomagala, troškove smeštaja kao i za putne troškove.

Jandranki Jovanović nije ovo prvi put da učestvuje u nekoj humanitarnoj akciji a za Lukino lečenje se već prikupljao novac lane. Nedavno je saznala da je za lečenje ovog dečaka koji živi samo sa majkom potrebno još sredstava, odlučila je da potraži pomoć kolega i opet organizuje akciju.

“Potrebno je da se kao društvo uključimo kada možemo da pomognemo. Meni je ovo veoma važno i želim da doprinesem, ovo je moj način da pomognem”, završava ova humana niška frizerka.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com