Društvo

Izložba oldtajmera na sajmu automobila „Auto Moto Fest 2017“

Za sve poštovaoce i ljubitelje automobila, a posebno one koje privlače istorija automobilizma i istorijska vozila – popularno nazvani „oldtajmeri“), na ovogodišnjem sajmu automobila u Nišu pored novih modela automobila, biće i njihova izložba ispred Hale “Čair”.

Nastavljajući aktivnosti u okviru popularizacije oldtajmer kulture, vlasnici niških oldtajmera i predstavnici „ Oldtajmer sekcije Niš“, će od petka 06. do nedelje  08. oktobra sa početkom u 11 sati, ispred Hale “Čair” predstaviti publici svoja vremešna vozila.

Ovo je četvrti nastup oldtajmera na sajmu automobila – Auto Moto Festu.

Prvi put oldtajmeri su nastupili na petom auto moto festu 2013. godine, predstavljanjem unutar hale, na štandu facebook zajednice „OLDTIMERS Group“.

Drugo po redu učešće oldtajmera 2015 god. je takođe bilo u organizaciji sajma i pomenute grupe.Treće po redu učešće oldtajmera 2016 god. bilo je u organizaciji sajma i „Oldtajmer sekcije Niš“ oformljene u okviru „Udruženja zanatlija Niš“.

Ovogodišnji nastup oldtajmera u okviru sajma automobila „Auto-Moto Fest 2017“, biće organizovan zahvaljujući saradnji sajma i pomenute oldtajmer sekcije, a učesnici tj. vlasnici oldtajmera imaće još jednu priliku da predstave svoje ljubimce i zauzvrat od strane sajma besplatnim ulaskom na izložbu vide kako „modeli naslednici“ danas izgledaju u modernom izdanju.

Ovom prilikom se u ime učesnika izložbe i „Oldtajmer sekcije Niš“, njen predstavnik Nikola Vučković zahvaljuje timu Auto moto Festa na pozivu, i mogućnosti da istorijska vozila pored redovnih oldtajmer skupova i raznih aktivnosti koje udruženje organizuje, budu zapaženi i na ovakvoj manifestaciji, koja u Nišu i ovom delu države predstavlja centar prezentacije dokle savremena industrija automobila danas doseže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com