EkonomijaU fokusu

Izložba oldtajmera na Sajmu automobila „Auto Moto Fest Niš 2018“

Deveti po redu „Auto Moto Fest Niš 2018.“ u organizaciji City Marketing Centra biće otvoren 5. oktobra u 11 časova u hali „Čair“ u Nišu i trajaće do 7. oktobra, najavljuju organizatori.

Za sve poštovaoce i ljubitelje automobila, a posebno one koje privlače istorija automobilizma i istorijska vozila, (popularno nazvana „oldtajmeri“), na ovogodišnjem sajmu automobila u Nišu pored novih modela, biće organizovana izložba oldtajmera

Nastavljajući aktivnosti u okviru popularizacije oldtajmer kulture, članovi facebook zajednice „OLDTIMERS“ ,vlasnici niških oldtajmera, i predstavnici oldtajmer klubova iz okruženja, predstaviće publici svoja vremešna vozila.

Posetioci sajma će moći da razgledaju ove vremešne lepotane u subotu i nedelju ispred hale Čair, a za vreme trajanja sajma od 5. do 7. Oktobra. Udruženje ljubitelja i vlasnika istorijskih vozila „Oldtajmer klub Niš“ imaće svoje predstavljanje u hali, među novitetima sajma.

Ovogodišnja izložba istorijskih vozila biće peto po redu predstavljanje oldtajmera na sajmu automobila u Nišu. Podsećanja radi, oldtajmeri su prvi put nastupili na auto moto festu 2013. godine, predstavljanjem unutar hale, na štandu facebook zajednice „OLDTIMERS Group“.

http://niskevesti.rs/5604-izlozba-oldtajmera-na-sajmu-automobila-auto-moto-fest-2015/

2016 god. i 2017 god. izložba oldtajmera održana je u organizaciji sajma i „Oldtajmer sekcije Niš“

Ovogodišnjom izložbom vlasnici oldtajmera imaće još jednu priliku da predstave svoje „ljubimce“, i pokazati da Niš ima entuzijaste koji ulažu svoj trud i rad u istorijska vozila, pre svega iz ljubavi prema primercima, bez obzira na njihovu materijalnu-tržišnu vrednost.

Organizatori sajma su pored prostora za izlaganje, za sve vlasnike-izlagače oldtajmera obezbedili zahvalnice i besplatne ulaznice na sajam, a u ime zajednice „OLDTIMERS“ njen predstavnik Vučković Nikola, dodeliće zahvalnice klubovima koji su najavili dolazak i nagrade za „naj automobil-oldtajmer“ na izložbi, i najstarijeg vozača oldtajmera.

Удружење љубитеља и власника историјских возила
„Олдтајмер клуб Ниш“

Tел.: 068/4243421,
Е-маил: oldtajmerklub@gmail.com

 

Ovom prilikom se u ime učesnika izložbe zahvaljujemo timu Auto moto Festa na pozivu, i mogućnosti da istorijska vozila i ove godine budu zapaženi na manifestaciji koja u Nišu i ovom delu države predstavlja centar prezentacije dokle savremena industrija automobila danas doseže.

Ljubitelji automobila i oldtajmera vidimo se na Sajmu!
VuArt

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com