Promo vesti

IT KURSEVI ZA BUDUĆE PROGRAMERE I WEB DIZAJNERE OD OVE JESENI U NIŠU

KapitalSoftware je IT centar koji od ove jeseni počinje sa radom u Nišu. Primarna aktivnost centra jeste organizacija kvalitetnih edukativnih programa za buduće profesionalce iz oblasti informacionih tehnologija. Poslednja istraživanja tržišta rada govore o nedostatku 30.000 stručnjaka u ovoj privrednoj grani koja godišnje beleži rast od 20% i okuplja više od 2.200 domaćih i inostranih kompanija.

U skladu sa tom statistikom svi mladi ljudi koji imaju afinitete prema tehnologiji i računarima i imaju interesovanja da se bave kreiranjem digitalnih i internet proizvoda, uz uporan rad i obrazovanje, moći će da za sebe obezbede perspektivnu karijeru.

Od ove jeseni, centar KapitalSoftware organizovaće obuke iz sledećih oblasti IT-a:

  • Osnovni web dizajn (HTML i CSS)
  • Napredni web dizajn (Javascript)
  • Osnovi programiranja (Java)
  • Web programiranje (PHP)
  • Digitalni marketing i elektronsko poslovanje
  • Programiranje za decu

Obuke su namenjene kako potpunim početnicima tako i pojedincima koji već raspolažu određenim predzanjem i veštinama. Sve traju 4 meseca i nakon uspešno odslušane obuke se izdaje sertifikat. Za polaznike koji budu završili osnovni i napredni kurs i budu pokazali proaktivnost i želju za daljim usavršavanjem, postoji mogućnost obezbeđivanja prakse.

Kursevi web dizajna fokusiraju se na izradu elemenata web sajta i njihovo stilizovanje. Napredni kurs već uključuje i rad sa animacijama i tranzicijama tih elemenata, odnosno zaokružuje čitavu oblasti i omogućava polaznicima da mogu da kreiraju moderan, vizualno dopadljiv sajt prilagođen svim operativnim sistemima i računarskim i mobilnim uređajima.

Kurs web programiranja odnosi se na sticanje znanja iz domena funkcionalnosti samih web aplikacija. U tom smislu polaznik će steći znanje o tome kako da razvije ili izmeni određene funkcionalnosti web aplikacije, servisa ili platforme. Kako da izvršava napredne operacije sa bazom podataka i na najbolji način zadovolji korisnike digitalnog proizvoda na kome radi.

Kurs osnova programiranja u jeziku Java omogućava polaznicima da steknu znanje iz pisanja koda za poslovni software. Brojne kompanije iz različitih industrija i oblasti koriste posebne aplikacije i platforme u svom poslovanju, a najveći deo njih je razvijen u programu Java.

Kurs digitalnog marketinga obuhvata sve aspekte promocije na društvenim mrežama, optimizaciju sadržaja i web sajtova za pretraživače, vođenje Google Adwords kampanja, prodaju i projektni menadžment u IT industriji.

Za najmlađe obezbeđeni su kursevi programiranja za decu sa fokusom na učenike osnovnih škola. Na ovom kursu se savladavaju tehnike rešavanja logičkih problema uspomoć programskog jezika Python.

Više informacija o navedenim kursevima možete dobiti putem sledećeg linka.

O NAMA:

KapitalSoftware je centar za informacione tehnologije i prostor za zajedničko kreativno delovanje pojedinaca (coworking centar) osnovan 2018. godine u Nišu. Primarni cilj delovanja centra je organizacija kurseva i edukativnih programa iz domena informacionih tehnologija i digitalnih medija, dok je sekundarni cilj obezbeđivanje najboljih uslova za rad frilensera, projektnih timova i startup-ova po najpovoljnijim uslovima u Nišu.

Misija centra KapitalSoftware je da omogući pojedincima

 KapitalSoftware Niš – IT centar i coworking prostor
Obrenovićeva 46 – TC Kalča, II B43, 18 000 Niš
061 / 155 – 44 -92
info@kapitalsoftware.rs
Facebook
www.kapitalsoftware.rs 

da steknu praktična, upotrebljiva i konkurentna znanja, kao i veštine iz oblasti informacionih tehnologija kroz čiju će upotrebu i zajedničko delovanje sa drugima uspeti da sebi obezbede ekonomski i poslovni prosperitet. Osim obezbeđivanja obrazovne platforme, KapitalSoftware kroz osnivanje coworking prostora teži da stimuliše inovacije, saradnju i da pruži podršku za razvoj preduzetništva.

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.826032978763!2d21.8917689151235!3d43.31790107913421!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b229e6d90f%3A0x7d3156394bc2842e!2zS2FsxI1h!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1537430672674″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com