Društvo

Humantirani turnir “3 na 3” za učenike OŠ Kole Rašić

Humanitarni turnir „3 na 3“ u organizaciji JCI Niš održaće se četvrti put, a kao i ranijih godina glavni cilj je unapređenje uslova školovanja na teritoriji Niša.

Ove godine pod sloganom “Igrajmo da pobedi humanost” 16 ekipa nadmetaće se u basketu u hali OŠ “Miroslav Antić” kako bi prikupili donacije za OŠ “Kole Rašić”.

“Želimo da osavremenimo nastavu u ovoj školi i da sakupimo dovoljno novca za laptop, mikroskop, projektor, platno za projektor i zavese za prozore koje će omogućiti korišćenje projektora”, kažu iz globalne mreža mladih lidera i preduzetnika JCI.

Prijave su u toku preko portala JCI i njihove Facebook stranice. Pravo učešća imaju firme koje uplate kotizaciju i obezbede četiri svoja radnika koji će ih predstavljati na turniru. Humanitarnoj akciji se mogu priključiti i navijači odnosno publika.

Za okupljene male i velike goste na tribinama, pripremili smo dodatne aktivnosti i zabavu. Na ulazu će vas dočekati neko od nasmejanih članova JCI-ja i kutija za dobrovoljni prilog, tako da svi prisutni na turniru mogu da prilože novac za školu, ali ulaznica može da bude i knjiga za školsku biblioteku”, ističu organizatori.

Humanitarni turnir “3 na 3” biće održan u subotu, 17. decembra od 9 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com