Društvo

Humani bajkeri u uskršnjem druženju sa najmlađima

MC ROAD GUARDIAN NIŠ u saradnji sa udruzenjem Gupoan, organizovao je danas humanitarno uskršnje druženje sa najmlađim Nišlijama. Naziv  akcije je “Odaberi svog bajkera i odmerite snage“.

 

„Svako ko je danas ovde, može da donira prilog, koliko može, da izabere uskršnje jaje i bajkera, i da uslovno rečeno odmeri snagu. Iako su zapravo svi pobednici, ovo je način da animiramo decu i pomognemo. Pripremili smo i zanimljiv ram za slikanje, za uspomenu“, kazao je Milan Stojiljković Džoni.

Ideja je kaže Milan da i ova akcija postane tradicija, baš kao i novogodišnni Deda mrazovi, a do kraja godine ih očekuje „Vožnja prijateljstva “ 7. maja, pa festival Jovanovo srce 38. jula u Banovini i za kraj veliki Moto skup u avgustu.

Deo ove manifestacije bilo je i Gradsko udruženje osoba sa autizmom koje je nastavilobsa svojim akcijama.

„Rešili smo da ne stajemo samo na obeležavanju 2. aprila, jer autizam je tu svih 365 dana u godini. Nastavićemo na svake 2 nedelje sa nekim aktivmostima kako bi se naš glas čuo. Pored ovakvih radionica, u planu su i modne revije, poetske večeri itd.“, kaže Ana Lazarević iz ovog udrženja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com