DruštvoPolitika

Gradonačelnik Niša obišao Novo Selo , Čokot i Donje Međurovo u sklopu priprema za izradu budžeta za 2019.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima iz GO Palilula, Direkcije za izgradnju grada i nadležnih gradskih službi obišao nekoliko lokacija u Naselju 9. maj, Čokotu i Donjem Međurovu koje su na nedavnim sastancima sami meštani ovih naselja istakli kao prioritete za rešavanje komunalnih i infrastrukturnih problema.

Obilazak niških naselja u GO Palilula je u sklopu priprema za izradu gradskog budžeta za 2019. godinu i planova za komunalno uređenje i izgradnju.

“Kompletno će biti rekonstruisani putevi prema Lalincu, Čokotu i Donjem Međurovu, devetnaest ulica u Novom Selu dobiće novu vodovodnu mrežu, još desetak kanalizaciju i asfalt, a ukoliko sve bude po planu, već naredne godine mogle bi da budu završene i sve neophodne radnje za početak izgradnje preko potrebnog vrtića u Naselju 9. maj.” najavio je Darko Bulatović.

On je još dodao da će razgovarati sa Episkopom niškim Arsenijem o mogućnosti da Grad pomogne i podrži nastavak izgradnju crkve u ovom naselju, za koju su temelji odavno podignuti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com