Promo vesti

GOST = PRIJATELJ, jer kafana rađa prijateljstva

Kada su u pitanju niški restorani njih je veoma lako pronaći, a još lakše međusobno razlikovati. Svaki od njih odlikuje neka posebna stvar, bilo da je to specijalitet, ambijent ili način na koji se odnose prema gostima. Pa tako, kada govorimo o specijalitetima od svih vrsta ovčijeg mesa, prva asocijacija je etno restoran Dagi plus.

Dagi plus

Ono što ovaj ugostiteljski objekat takođe razlikuje od ostalih jeste činjenica da nije na najprometnijem mestu u gradu, a opet svako do njega lako nađe put i vrlo rado se tamo vraća.

Kako je gazda Aca bio prvi u gradu koji je počeo da služi specijalitete od ovčijeg mesa, činjenica da je to postao njegov simbol, koji je i vidno istaknut u kafani, ni malo ne čudi. Dvadesetogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, uz mnogo uspeha i lepih povratnih informacija od strane gostiju, prava su potvrda da je ovo i te kako bio njegov “životni poziv”.

Na tom putu značajna podrška je dolazila, i još uvek je tu, od strane njegove supruge Tanje koja se takođe bavi ovim poslom, a biće je i u budućnosti kada sin i ćerka budu stasali i dovoljno odrasli da nastave porodični biznis.

Ovde svraćaju, kako kaže gazda – svi, od radnika do akademika!

Prava je retkost da vlasnici restorana više vremena provode u kuhinju nego za nekim od stolova, kao što je slučaj sa Acom, jer ipak kako i sam kaže upornost i rad dovode do uspeha, a ako uz to dođe i ljubaznost koju gosti umeju da prepoznaju, onda nema mesta neuspehu.

Čak su i vlasnici ostalih restorana njegovi česti gosti i obrnuto, što je dokaz da je među njima saradnja korektna a konkurencija zdrava!

Dagi plus

Od nedavno je ovaj restoran proširio svoje kapacitete, pa je sada na raspolaganju i prostrana bašta koja će raditi kako u letnjem tako i u zimskom periodu. Takođe, povećana je i ponuda hrane, pa će gosti sada moći da uživaju i u ukusnoj prasetini.

Pored specijaliteta kuće, jednako su traženi i teleća glava i repovi kao i nezaobilazni roštilj. Ipak, ovde hrana ima poseban šmek i prosto je nemoguće uporediti je sa nekom iz ostalih restorana.

DAGI PLUS
 Radmile Kovačević 3
 018/224 423, 274 570
www.DagiPlus.rs
FaceBook

U ovaj restoran se upravo zbog toga dolazi iako je nekoliko kilometara udaljen od centra grada (Trošarina). Cene su pristupačne a kvalitet usluge odličan.

 

Dagi plus

Sa filozofijom gost = prijatelj gazda Aca i njegova porodica stekli su zavidan renome kod svojih posetilaca.

Dobro došli u Dagi plus!

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d1451.63741705887!2d21.932113021105277!3d43.30850583257191!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x3c718a839f05ca13!2sDagi+Plus!5e0!3m2!1sen!2sus!4v1499429848584″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com