Sport

Golgeter Budućnosti iz kola u kolo rešeta protivničke mreže

Golgeter vodeće Budućnosti na srpskoliškom Istoku, Aleksandar Stojković (30), iz kola u kolo rešeta protivničke mreže. Verovali ili ne, Stojković je u proteklih 14. kola postigao 19 golova, ili 1, 35 po meču.

Ubeđeni smo da trenutno nema boljeg strelca na srpskoj fudbalskoj sceni, ako bi računali prvih 4-5 rangova takmičenja. Iskusani napadač kao da da je pretplaćen na golove ….i gde god je igrao vodio je na listi strelaca. Tri godine uzastopno bio je najbolji strelca Srpske lige, Istok dok je nosio dresove pirotskog Radničkog, i poslednje dve godine u Topličaninu. Svoj golgeterski niz upotpunio je sa dva gola u derbiju sa Timokom 1919, i tako doprineo da dođe do smene na vrhu tabele.

“Derbi je opravdao očekivanja i odigran je na prvoligaškom nivou. Pored kiše i teškog terena igrači su pokazali veliku borbenost i potrošeno je mnogo energije. Duel dva ravnopravna protivnika odlučile su nijanse i naš motiv i veća želja za pobedom. Utakmica je izazvala veliku pažnju ljubitelja fudbala u Nišu i šire, dokaz za to je veliki broj navijača koji su kolima zakrčili sve prilaze stadionu. Meč su gledali pored puta i sa okolnih zgrada i pokušavali da nam daju podršku”, kaže rasni strelac i skromno napomilje da su njegovi golovi produkt dobre i sadržajne igre njegovih saigrača govri podatak da su navijači, uprkos zabrani okupljanja, zauzeli mesta pored puta na okolnim zgradama, kako bi mogli da nas prate i bodre.

Auror: Milan Ašković

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com