Promo

GASOIL: MAĐARSKI DIZEL I BENZIN – Osetite pravu snagu motora uz manju potrošnju (VIDEO)

Proverite snagu vašeg automobila, probajte mađarski dizel i benzin koji će vašem automobilu obezbediti veću snagu i manju potrošnju, poručuju iz nove niške GASOIL pumpe koja se nalazi na Bulevaru Svetog cara Konstantina.

Na ovoj pumpi u ponudi je izvrstan MAĐARSKI DIZEL I BENZIN koji obezbeđuje manju potrošnju a veću snagu motora, potvrdili su već brojni niški vozači koji su počeli da koriste upravo ovog orivo. Pored ovog u ponudi su i druge vrste goriva i auto gas.

EVRO DIZEL,
ADI EVRO DIZEL,
EVRO PREIMJUM BMB 95,
EVRO PREIMJUM BMB 100 i
AUTO GAS.
Pored goriva u marketu vozačima su na dohvatu ruke najkvalitetnija ulja, sitni zamenski delovi kao i kozmetika za automobile.
Uvozno mađasko gorivo je adut ove nove niške stanice, uz napomenu da upravo ovo gorivo u ponudi ima samo još jedna pumpa u Srbiji. Zimski uslovi nikada nisu problem kada koristite ovo gorivo, koje ne mrzne do temperature koja se spušta i do – 30 stepeni.

GASOIL nudi kartice lojalnosti uz koje mogu da se kupe derivati sa popustom koji klijenti dobiju već na samoj kasi.

Za karice lojalnosti koje mogu da dobiju i pravna i fizička lica poslednjih dana vlada veliko interesovanje, kažu u GASOIL-u.

„Uz karticu lojalnosti i kupovinom mađarskog goriva mogućnost uštede je od 10-15 dinara po litru. VEĆA SNAGA  – MANJA POTROŠNJA“, ističu u GASOIL-u.

GASOIL: Kartica lojalnosti
GASOIL
Bulevar Svetog cara Konstanina
+381 18 3230 906
info@gasoil.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close