Servisne

Drugi tretman krpelja na teritoriji Niša

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će se u dane 18.05. i 19.05.2020. godine obaviti drugi tretman krpelja na teritoriji grada Niša .

Shodno Programu dezinsekcije na teritoriji Grada Niša u 2020. godini suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje po sledećem rasporedu:

18.05.2020.
Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji,park ispred hotela Zelengora sa šetačkim stazama.
Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,Кameničkom visu,kod spomenika na Čegru,kod Vrežinskog bazena,travnjak u ulici II Proleterske brigade, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“,dvorište doma učenika u ul.Кosovke devojke,travnate površine Кeja Nišave i duž ulica Vase Pelagića i Somborske i strelišta Malča.
Na teritoriji GO Medijana: parkovi na Trgu К. Aleksandra,u ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave,travnate površine Кeja Nišave do naselja Nikola Tesla.

19.05.2020.
Na teritoriji GO Crveni Кrst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta ,travne površine Кeja Nišave,naselja Šljaka,bedemi u ulici 12.februar i igralište u  naselju Ratko Jović.
Na teritoriji GO Palilula: spomen park Bubanj,park kod Žel.stanice i preko,travne površine gradskog groblja,Minovog naselja , dvorište Svetinikolske crkve,potez oko Starog groblja,park Šumice ,travnate površine duž Čairske ulice i Park kod okretnice Mokranjčeve i Zetske.
Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava,Čair, park u ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula,dvorište Saborne crkve i zeleni deo između Gabrovačke reke i tržnog centra „Roda“ i travnate površine duž Zetske ulice.

Ekipe operativaca biće na terenu počev od 8,00 časova.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com