Servisne

Treći tretman krpelja na teritoriji Niša

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će se u dane 16.06. i 17.06.2020.g. obaviti treći tretman krpelja na teritoriji grada Niša .

Shodno Programu dezinsekcije na teritoriji Grada Niša u 2020. godini suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje po sledećem rasporedu:

16.06.2020.g.
Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora sa šetačkim stazama
Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, Кameničkom visu, kod spomenika na Čegru, kod Vrežinskog bazena, travnjak u ulici II Proleterske brigade, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul. Кosovke devojke, travnate površine Кeja Nišave i duž ulica Vase Pelagića i Somborske i strelišta Malča.
Na teritoriji GO Medijana:parkovi na Trgu К. Aleksandra,u ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave,travnate površine Кeja Nišave do naselja Nikola Tesla

17.06.2020.
Na teritoriji GO Crveni Кrst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, travne površine Кeja Nišave, naselja Šljaka, bedemi u ulici 12.februar i igralište u  naselju Ratko Jović
Na teritoriji GO Palilula: spomen park Bubanj, park kod Žel.stanice i preko, travne površine gradskog groblja, Minovog naselja, dvorište Svetinikolske crkve, potez oko Starog groblja, park Šumice, travnate površine duž Čairske ulice i Park kod okretnice Mokranjčeve i Zetske
Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, park u ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula, dvorište Saborne crkve i zeleni deo između Gabrovačke reke i tržnog centra „Roda“ i travnate površine duž Zetske ulice.

Ekipe operativaca biće na terenu počev od 8,00 časova.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com