Društvo

Drugi deo akcije čišćenja obale Nišave – Pun kamion smeća

Drugi deo akcije čišćenja obale Nišave organizovan je u nedelju, 7. aprila. Učestvovalo je stotinak Nišlija, među kojima su bili i studenti iz organizacije AEGEE, kao i mladi sportisti Tekvondo kluba “Ramin-Niš”.

“Dobijena je podrška JKP Mediana, koja je dala 10 hvataljki, 10 pari rukavica i 60 kesa i kamionom je odvezla svo sakupljeno smeće. Moramo da napomenemo da je pored tih 60 kesa, napunjeno još kesa koje su donosili građani, a kamion je napunjen”, kažu organizatori akcije.

Akcija čišćenja je krenula kod mosta na Bulevaru Medijana i očišćena je obala od Durlanskog mosta do vodovoda prema Donjoj Vrežini.

“Ovom prilikom bi pozvali nadležne da na ovom delu, naročito pored letnjikovaca kod kojih se ljudi obično sakupljaju, postave veće kante za smeće. Takođe, jednoglasni smo u oceni da se i neodgovorni moraju kažnjavati od strane komunalne policije za ruženje izgleda grada, uništavanje društvene imovine i zagađivanje životne sredine”, istuču organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com