Hronika

Druga žrtva pucnjave u banjskoj “DND” vili: Preminuo recepcioner

Dejan Jovanović (42) iz Niške Banje, koji je 5. novembra bio teško ranjen u pucnjavi u “DND” vili u Niškoj Banji preminuo je na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

“Lekari su se dva meseca borili za njegov život, ali nikakvog poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja nije bilo. Zahvaljujući zdravom i jakom organizmu Jovanović je dva meseca bio na aparatima, ali jutros je izdahnuo”, potvrdio je za “Novosti” direktor niške Klinike za neurohirurgiju Nebojša Stojanović.

Podsetimo, prvo se sumnjalo da je Jovanović ubio vlasnika hotela Dejana Dejančića, a potom pucao sebi u glavu, a koju je ispričala Milica Dimitrijević (27) kao jedini svedok.

Policija u Niškoj Banji 5. novembra 2016.

Međutim, dalja istraga je krajem decembra dovela do neočekivanog preokreta kada je i uhapšena Milica Dimitrijević zbog sumnje da je izvršila ubistvo vlasnika vile i pokušaj ubistva recepcionara i to u saizvršilaštvu, na osnovu čega se može zaključiti da je imala i saučesnika.

Osumnjičena je pred istražnim organima negirala zločin i ostala pri svojim tvrdnjama da je recepcioaner pucao na gazdu, a zatim sebi u glavu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com