Hronika

NEOČEKIVANO! Vlasnika vile “DnD” u Niškoj banji ubila žena

U saopštenju Policijske uprave Niš  piše da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili ubistvo i pokušaj ubistva počinjen 5. novembra ove godine u Niškoj banji. Uhapšena je M.D. rođena 1989. godine, koja se sumnjiči za taj zločin.

Po prvobitnim izveštajima koje su mediji objavili, vlasnika vile „DnD“ u Niškoj banji, Dejana Dejančića je sa dva hica iz pištolja ubio njegov recepcioner Dejan Jovanović.

Zaposleni  su tada rekli  da su zatečeni zločinom, jer se radi o dobrim prijateljima, takoreći braći. U drami koja  je u vili “DnD”  6. novembra trajala više od četiri sata, Dejančić je ubijen, a Jovanović je, nekoliko sati kasnije, pokušao da se ubije. Navodno i gazda i recepcioner bili su zainteresovani za istu devojku, koja je takođe bila radnica u vili “DnD”, što je poremetilo njihov do tada bratski odnos.

Međutim, istraga je pokazala da postoje osnovi sumnje da je M.D. ubila vlasnika vile „DND“ Dejana Dejančića i pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića.

Zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i krivično delo pokušaj ubistva, osumnjičenoj M.D. staroj 27 godina, određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Opširnije o zločinu u Niškoj banji, o kome su Niške Vesti izveštavale 5. novembra možete da pročitate ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com