Hronika

Recepcioner i gazda bili kao braća

Vlasnik vile “DnD” u Niškoj Banji, Dejan Dejančić koga je juče sa dva hica iz pištolja ubio njegov recepcioner Dejan Jovanović, bio je u dobrim odnosima sa svojim ubicom. Zaposleni kažu da su zatečeni zločinom, jer se radi o dobrim prijateljima, takoreći braći. U drami koja je juče u vili “DnD” trajala više od četiri sata, Dejančić je ubijen, a Jovanović je, nekoliko sati kasnije, pokušao da se ubije.

Navodno, i gazda i recepcioner bili su zainteresovani za istu devojku, koja je takođe bila radnica u vili “DnD”, što je poremetilo njihov do tada bratski odnos.

Nakon što je oko pola osam ujutru, pucao gazdi u glavu i stomak, Jovanović se zabarikadirao u vilu, a pregovarački tim je nekoliko sati bezuspešno pokušavao da ga privoli na predaju.

Prema nezvaničnim informacijama, u vreme ubistva u vili su bila još dva radnika i dva gosta, ali su odmah napustili vilu, u kojoj je ostao samo Jovanović.dejan 2

Jake policijske snage su ubrzo blokirale mesto zločina, a pregovarački tim je pokušao da sa Jovanovićem stupi u kontakt, dozivajuči ga putem megafona. Očevici kažu da je u vili primećeno i pomeranje zavese, što je bio znak da je Jovanović još uvek živ.

Ispred vile su u kriznim momentima bile i sestra recepcionera i devojka koja je, navodno, bila razlog svađe dotadašnjih prijatelja.

Budući da je drama u vili ulazila u četvrti sat, nastupila je žandarmerija koja je uz pomoć šok bombi ušla u “DnD”, ali je u to vreme Jovanović već pucao sebi u glavu. Hitna pomoć ga je na nosilima u besvesnom stanju prevezla u Klinički centar, a on je davao je znake života. Trenutno je u komatoznom stanju, bez znakova oporavka.

.Motiv ubistva je zvanično nepoznat, sve dok istraga ne bude završena. Sumnja se da je razlog ljubomora, pa će najverovratnije ubistvo i pokušaj samoubistva u Niškoj Banji  biti još jedni u nizu “zločina iz strasti”. Dejančić je imao pedestjednu godinu, Jovanović četrdesetdve.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com