Društvo

Do Ciriha sa niškog aerodroma od aprila

Od 2. aprila 2017. godine avioni Swiss-a leteće dva puta nedeljno svakog petka i nedelje. Swiss će linije realizovati avionima A320 ili Bombardier serije C, objavio je portal Fly from Niš.

Sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” u ponudi će se ponovo naći redovna linija do Ciriha, najvećeg grada u Švajcarkoj.

Putnike iz Niša, kako se navodi, prevoziće švajcarska nacionalna avio-kompanija SWISS.

Kupovinu karata moguće je izvršiti putem sajta swiss.com ili u turističkim agencijama koje se bave prodajom avio-karata, saopštava služba niškog aerodroma.

Ova avio linija postojala pre sedam godina, a najveći broj redovnih letova realizovan je od 2004. godine do 2006. godine kada se do Ciriha letelo avio kompanijama „Jat Airways“ i „Montenegro Ailines“.

Inače, o dolasku treće avio kompanije u Niš je najavljivano u septembru ove godine, a trenutno putnike sa aerodroma “Konstantin Veliki” prevoze dve nisko – tarifne avio kompanije, Wizz Air i Ryanair ka devet destinacija širom Evrope.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com