Društvo

Meštani Donjeg Vlasa zatražili produžetak autobuske linije, ishod neizvestan

Pored problema sa vodosnabdevanjem, stanovnici Donjeg Vlasa istakli su da imaju problem sa autobuskim prevozom i predložili da se linija koja saobraća od Novog groblja produži do kružnog dela u Kovanlučkoj ulici kako bi na taj način imali veći broj polazaka do njihovog naselja.

Meštani ovog naselja ističu da  imaju samo šest polazaka dnevno, a produžetak do tog kružnog dela, kako objašnjavu iznosi nekih 1000 metara.

“Što se tiče izmeštanja samih autobuskih stajališta, to nije nikakav problem, ali što se tiče uvođenja i produžetaka linija u nekim naseljima, to jeste problem zbog ugovora sa Direkcijom Grada”, izjavila je danas gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je podsetila da je Grad sklopio ugovor sa Direkcijom koji traje sedam godina, a da je do kraja ugovora ostalo još pet godina, a da ugovor nije moguće aneksirati. Iz tog razloga, Grad je jako ograničen, kaže ona.

“Tamo gde je moguće uvesti posebnu liniju produžuti, najbolje je da građani upute zahtev njima, a Dikrecija će najbolje objasniti šta može da učini po tom pitanju.  Ipak je najvažnije da se prate potrebe samih stanovnika”, završava Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. TENDERI, UGOVORI, KORUPCIJA, GRAD, DIREKCIJA, FONTANA. Koliko samo lošeg u nabrojanom, po tome šnjur nosimo u Evropi. A, ne možemo sa par stotina metara jednu atobusku stanicu produžiti. To se kosi sa nečim, toliko važnim, da treba ČEKATI 5 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com