Društvo

Dečak Nikola se prvi rodio u 2019.godini u Nišu

Najlepši poklon za Novu godinu dobila je, nema sumnje u to, Neda Stefanović koja je rodila prvu bebu u 2019.godini u niškom porodilištu. Nedi je ovo drugo dete, a dobila je sina Nikolu. Dečak je na rođenju bio dug 43 santimetra i težak  2.350 grama, ali ima vremena da ovaj mališa postane junačina, posebno što se tako dugo čekalo na njega. Nikola se rodio čak pet sati iza ponoći i odborojavanja za dolazak Nove godine. Mamu  je odmah nakon porođaja posetio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a Niš u novu godinu ulazi sa dečakom.

„Podelili smo sreću sa roditeljima, a mislim da je i ceo grad srećan. Nadam se da će  nam Nikola doneti srećniju i uspešniju 2019.godinu u odnosu na 2018“, kazao je gradonačelnik Bulatović.

On je dodao da je pored onoga što mu pripada po Zakonu, od grada dobio dva poklon vaučera na 50 i na 17.000 dinara, a poklon jedobila i mama, ručni sat, da se seća kada je rodila svoh Nikolu.

„Dobio je i puno iskrenih želja za dobro zdravlje i dug život“, dodao je gradonačelnik.

Inače, u ekipi koja je dežurala za novogodišnje praznike kada se Nikola rodio bio je direktor GAK- a u Nišu dr Bojan Lukić.

Na malog Nikolu se, inače prilično čekalo da se radi. Dogodilo se to kada su već svi, a posebno novinari koji su te noći pratili gradoačelnika već izgubili strpljenje da će prvog dana u Novoj godini Niš doniti prinovu. Doduše, svi su pomalo sumnjali u to jer se još nije desilo da prođe dan a da se ne rodi beba, ali čekanje se baš odužilo. Ali, ko čeka, taj dočeka, a mama Nina je dobila sina, drugo dete u porodici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com