Društvo

Dan mladih: Niš goreo, a Nišava gasila (VIDEO)

Ekskluzivni video materijal kako je izgledalo ovogodišnje obeležavanje dana mladih uz Dejana Petrovića i Big bend.

Ovogodišnji Dan mladih Grada Niša obeležen je na spektakularan način, prvim koncertom Dejana petrovića u Nišu.

Uz zvuke ovog vrhunskog umetnika i Big benda uživalo je oko 10 hiljada mladih ovog grada, koji su koncert mogli da prate sa svih strana budući da je bina, potpuno nesvakidašnje, bila za ovu priliku postavljena na samoj Nišavi.

Mladi su najznačajniji resurs Niša i grad nastoji da, stvarajući adekvatne uslove za rad, usavršavanje, napredovanje i lep život, pokaže koliko je važno da mladi ostanu upravo u Nišu. Jedan od segmenata pristojnog života  je i pristup raznovrsnim manifestacijama, kulturnim i sportskim, kakva je i ovaj koncert koji je bio za pamćenje“-poručio je član Gradskog veća za omladinu i sport Branislav Kačar.

Prema njegovim rečima, ovo je samo prvi u nizu kulturnih događaja koje će Grad organizovati za mlade. Tek nas očekuju iznenađenja, kaže Kačar i dodaje da će svi oni propusti koje su organizatori uočili prilikom ovogodošnjeg obeležavanja Dana mladih, biti otklonjeni i da će naši mladi sugrađani, ali i svi oni koji se tako osećaju, tek moći da uživaju iznenađenjima koja za njih priprema Grad Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com