Društvo

Dan mladih Niša uz zvuke Dejana Petrovića

Dan mladih Grada Niša, 1. septembar, ove godine biće obeležen spektakularnim koncertom Dejana Petrovića na nišavskom keju. Koncert počinje u 21 sat.

Muziku Srbije i Balkana koja ostavlja bez reči, ovaj umetnik izvešće na Nišavskom keju, na bini koja će, s obzirom na to da će, po prvi put u Nišu, biti postavljena na reci, predstavljati svojevrsno iznenađenje za sve ljubitelje dobrog zvuka koji 1.septembra budu na koncertu.

Dejan Petrović sa svojim orkestrom učestvovao je na svim većim, domaćim muzičkim festivalima i nebrojeno puta predstavljao Srbiju na raznim svetskim sajmovima, sportskim i kulturnim događajima, i to uvek sa velikim uspehom.

Nastupali su u Londonu, Torontu, Moskvi, Atini, Solunu, Milanu, Briselu, Pragu, Cirihu, Sofiji, Bukureštu, Ljubljani, Sarajevu, a sada će nastupiti pred niškom publikom kojoj obećavaju vrhunsku žurku.

Mladi su budućnost Grada Niša i to Grad nastoji da pokazuje svakodnevno, kroz programe koje finansira i podržava, ali i kroz stvaranje uslova za rad, napredovanje, usavršavanje i lep i pristojan život u Nišu.

“Dan mladih Niša, 1. septembar, samo je još jedna prilika da pokažemo da Niš živi za mlade i sa mladima. Dešavanja na keju počeće u 21 sat, a kao predgrupa Big benda Dejana Petrovića nastupiće niški sastav Blekberis”, najavio je član Gradskog veća Branislav Kačar.

Pokrovitelj je Grad Niš, Kancelarija za mlade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com