Sport

Biznis trka u Nišu

Schneider Electric Serbia Business Run poslovna trka biće održana u četvrtak, 8. septembra u 18 časova u Niškoj Banji.

Biznis trka u Nišu je treća u nizu ovogodišnjeg Business Run događaja i predstavlja najveću sportsko-poslovnu manifestaciju u ovom gradu. Tokom tri godine organizovanja u Nišu je učestvovalo preko 1000 trkača iz 100 kompanija. Ove godine očekuje se više od 1100 učesnika koji će braniti boje 70 kompanija, pa je tako rekord iz 2021. već oboren.

O obaranju rekorda u broju takmičara i ovogodišnjoj trci Filip Jovanović iz organizacionog tima Deli prostora je izjavio:

-Ponosni smo što ovogodišnji Business Run u Nišu obara sve rekorde i ne sumnjamo da će se o tom spektaklu pričati i dugo nakon 8. septembra. Ovako veliko interesovanje za trku pokazuje da kompanije razumeju ideju i cilj trke, a to je da se povezujemo, družimo i stvaramo jaču saradnju među sobom kako danas, tako i za mnoge druge aktivnosti koje su pred nama.

U Serbia Business Run trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko kompanija ima samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu. I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k održava se After Work & Run žurka.

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera. Priliku da uživaju u druženju i bodrenju kolega imaće i svi oni koji ne trče. U navijački paket uključeno je prisustvo na odličnoj žurci sa kolegama, kao i kupon za hranu i piće. 

Posle trke u Nišu sledeći grad u kome će biti održan događaj je Beograd na kome se očekuje, do sada, rekordan broj prijavljenih.

Lokalni partner trke u Nišu je Opština Niška Banja. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com