Promo vesti

Bioskop “Vilin grad”: Repertoar od 8. do 14. marta

Novi filmovi na repertoaru!

LED
Od 8. marta

Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

IZGREDNICI
Od 8. marta

Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.

OBLIK VODE
Od 8. marta

Oblik vode je bajkovita priča smeštena u vreme Hladnog rata u SAD, oko 1962. godine. U tajnoj, visoko obezbeđenoj vladinoj laboratoriji, radi Elajza, koja vodi samotan i sputan život. Njen život se menja iz korena kada sa svojom koleginicom Zeldom otkrije tajni eksperiment unutar laboratorije.

SKVER
Od 8. marta

https://www.youtube.com/watch?v=zKDPrpJEGBY

Kristijan je uvaženi kustos u muzeju savremene umetnosti, razveden, ali posvećen otac, koji vozi električni auto i podržava dobre stvari. Njegova naredna izložba je „Skver”, instalacija koja poziva prolaznike na altruizam, podsećajući ih na njihovu ulogu odgovornih ljudskih bića. U međuvremenu, muzejska PR agencija pravi neočekivanu kampanju za instalaciju. Odgovor je prenagalašen i postavlja Kristijana, ali i muzej, u egzistencijalnu krizu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com