Promo vesti

ARTEON: Forma prati fascinaciju – Bros Auto

Arteonom Volkswagen predstavlja vozilo čija snažna i prepoznatljiva pojava svaki dan daje nešto više.

Volite sportski osećaj kupea, ali ne želite da žrtvujete udobnost i prostranost u vožnji? Dopustite da vam predstavimo novi Arteon: dinamičan esteta iz svakog ugla.

Kada posmatrate njegov prednji deo, pogled će vam odmah zastati na impozantnom širokom poklopcu motora. Njegova izdužena silueta sa dugim međuosovinskim razmakom rezultira jedinstvenim pogledom na bočni deo vozila i nudi vam udobnost zahvaljujući velikom prostoru za noge na svim sedištima, dok bočni prozori bez okvira kao klasična karakteristika coupé modela predstavljaju eleganciju visokog kvaliteta. Točkovi od lakog metala dostupni u veličini do 20″ Arteonu osiguravaju snažan dinamični karakter. Jedinstvenim dizajnom zadnjeg dela vozila dominira poklopac prtljažnika na čijem se gornjem delu nalaze serijska LED zadnja svetla u upečatljivoj tamno crvenoj kompoziciji. Uspešan dizajn naglašava elegantni izgled i dodatno povećava nivo svakodnevne praktičnosti. Snažan karakter – u svakom pogledu.

Beskompromisnu pojavu novog Arteona doživećete već pri prvom ulasku u vozilo. Uživajte u serijski dostupnoj opremi koja nudi vrhunski osećaj u vožnji, kao što su udobna sedišta, kvalitetni materijali i prostranost duž celog vozila.

Opcioni dekorativni elementi od aluminijuma i pravog drveta oduševljavaju elegantnim vizuelnim efektom i istovremeno nude vrhunski taktilni osećaj – kao i staklena površina opciono dostupnog navigacionog sistema “Discover Pro”, koji pruža izgled i osećaj na dodir karakterističan za premium tablete. Dodatno imate mogućnost da opremite svoj Arteon brojnim premium tehnologijama poput opcionog ambijentalnog osvetljenja za individualne sektore u vozilu kao i brojne dodatne prvoklasne opcije.

Za dve varijante opreme Elegance i R-line dostupne su posebno odabrane presvlake sedišta: u sklopu serijske opreme uživaćete u koži “Vienna” u kombinaciji sa elegantnom Alcantarom, npr. u svetlo sivoj boji Mistral. Ili možete da se odlučite za kožu “Nappa”, koja u modelu Arteon R-line dolazi sa sportskim umecima od aluminijuma. Na taj način možete dizajnirati svoj potpuno lični automobil iz snova.

Privlačenje pažnje: Arteon je uverljiv kako u premium dizajnu, tako i u vožnju. Jer, kada su u pitanju novi sistemi asistencije vozaču, on postavlja nove standarde.

Nezavisno od toga da li se nalazite u nepreglednom gradskom saobraćaju ili u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima – Arteon će vam pružiti podršku inovativnim sistemima podrške. Dobar je osećaj kada ste u zahtevnim situacijama u saobraćaju korak ispred ostalih.

U serijsku opremu ubraja se automatska regulacija udaljenosti ACC uključujući sistem nadzora okoline “Front Assist” sa City funkcijom naglog kočenja i sistemom prepoznavanja pešaka i adaptivnim uređajem za regulisanje brzine. Ovaj sistem može unutar svojih granica upozoriti na kritična rastojanja i pomoći da skratite put zaustavljanja. Pomoću navigacionih podataka sistem može u obzir uzeti i ograničenja brzine kao i oblike krivina.

Važan sastavni deo sistema “Front Assist” čini sistem prepoznavanja pešaka koji u okviru svojih granica može prepoznati kada pešak stane na kolovoz. Vi ćete odmah nakon toga dobiti upozorenje pomoću akustičnog i vizuelnog signala. Ako ne zakočite, kočioni trzaj upozoriće vas na kritično rastojanje. U slučaju da vaša reakcija nakon toga ponovo izostane, sistem će u okviru svojih granica sprovesti naglo kočenje.

Inovaciona snaga novog Arteona ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svetala. LED glavna svetla sa svetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku hromiranih krila deo su serijske opreme.

Opcioni sistem podrške “Emergency Assist” preuzima upravljanje vozilom u hitnom medicinskom slučaju. On se aktivira kada sistem ne registruje nikakvu aktivnost vozača.

Opciona podrška kod saobraćajnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije udaljenosti ACC i podrške zadržavanja vozila u kolovoznoj traci “Lane Assist” kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni.

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Posetite nas u našem salonu

BROS AUTO

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com