Društvo

Hotel “Ambasador-My Place” biće PRVI u Srbiji po mnogo čemu

Hotel “Ambasador-My place” ponudiće gostima nešto sasvim novo u tretmanu pripremanja hrane i serviranju, naš hotel imaće nešto što u Srbiji još uvek ne postoji i ne samo kada je hrana u pitanju, rekao je za Niške Vesti Ivan Spasić novi vlasnik popularnog hotela.

“My place” grupa kupila je hotel lane, a prvu vest o kupovini prenele su tada Niške Vesti. Iako je otvaranje očekivano ranije, zbog obimne dokumentacije adaptacija će biti završena u proleće naredne godine.

Krajem maja 2018. godine ovaj nadaleko čuveni niški hotel otvoriće svoja vrata. Za sada se zna to da će ovaj hotel imati pet zvezdica, jer planiraju posetu velikog broja poslovnih ljudi koji po pravilu odsedaju u luksuznim hotelima. Novi “Ambasador” neće imati bazen jer to nije neophodno, kažu u “My place” grupi.

“Razmišljali smo da u podrumu hotela gde ima mesta sagradimo bazen ali smo odlučili da ga ne gradimo jer nam on nije potreban za kategorizaciju. Njegovo postojanje bi samo donelo koji bod više. Kada smo sve stavili na papir odlučili smo da nije rentabilno da imamo bazen”, kaže Spasić za Niške Vesti.

Kako se ovaj popularni hotel nalazi u strogom centru grada, parking za više vozila je nešto što će boravak učiniti primamljivijim.

“Kupili smo parcelu iza samog hotela gde ćemo izgraditi parking za 35 vozila i to će biti naš zatvoreni parking, to je bio samo jedan od mnogobrojnih uslova i kriterijuma koje ćemo u gradnji ispoštovati”, kaže Spasić.

Foto: Best Western My Place

Novi hotel imaće tri restorana a ugostiteljska usluga biće poverena najboljima u gradu a to je restoran “Pleasure” iz popularnog niškog Sokačeta.

“Gaga Bošković biće zadužena za ugostiteljske usluge u našem novom hotelu. Ta ponuda će biti nešto sasvim novo što do sada nije viđeno u Srbiji, u pogledu tretmana hrane kao i u serviranju. Poverili smo posao najboljima, pravom Pleasure rastoranu i to će biti vrhunska usluga, siguran sam”, završava Spasić.

Od starog hotela ostaće osnova jer se trenutno menja fasada, unutar hotela se sređuje sve. Novi hotel dobiće i nove instalacije a potrebno je i da se obave mnogi zidarski radovi koji kompletno menjaju enterijer.

Na kraju će hotel biti onaj naš niški “stari” Ambasador ovog puta umiven i sređen, da kao jedan od simbola grada ponovo zasija punim i novim sjajem!

Foto: Best Western My Place

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com