Društvo

Na hotelu Ambasador skele visoke 62 metra! (FOTO)

Za manje od dve nedelje, od kako je počelo renoviranje hotela „Ambasador“, od prizemlja do poslednjeg sprata podignute su građevinske skele. Tako je ova, inače impozantna građevina u srcu grada, dobila impozantne skele – visoke 62 metra.

Između spratova skela je povezana stepenicama, radi lakšeg kretanja radnika.

Zgrada hotela „Ambasador“ ima 15 spratova iznad prizemlja, i jedna je od najviših u Nišu i regionu, te su i ove skele među najvišima koje su prolaznici videli, te ovde tokom celog dana zastaju šetači i slikaju ili snimaju kako napreduje renoviranje jednog od simbola Niša.

Da podsetimo, zbog renoviranja, desna traka Voždove ulice u dužini od 50 metara je zatvorena, kao i deo trotoara i Trga kralja Milana.

Deo pločnika na Trgu kralja Milana je i ograđen, zbog smeštanja građe i materijala, ali pre svega zbog sigurnosti prolaznika.

I brzina kretanja vozila pored hotela je ograničena  signalizacijom na 30 kilometara na čas.

Voždova ulica će biti zatvorena do 21. septembra ove godine, a kada budu završeni i inutrašnji radovi, plan je da obnovljeni hotel „Ambasador“ bude otvoren 25 maja naredne, 2018. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com