Izbori 2020PolitikaVideo

ALEKSANDAR ŽDRALE: Želimo da zadržimo ljude na svojim ognjištima!

Predsednik GO Palilula Alekandar Ždrale rekao je Niškim Vestima da je moglo više, ali da je sve što je urađeno, radilo se iz realnih izvora finansiranja i uz odgovarajuću dokumentaciju. On je istakao da se njegov rad bazirao na tome da zadrže ljude na svojim ognjištima, pre svega u seoskim sredinama.

 

“Da bi to postigli moramo da stvorimo uslove. Ne treba zaboraviti da na teritoriji opštine Palilula imamo 15 sela. U moravskim selima stanovnici se bave uglavnom poljoprivrednom proizvodnjom. Mi smo, što iz svojih izvora, ali i uz pomoć Republike mnoge saobraćajnice asfaltirali, kako bi upravo njima olakšali da svoju robu plasiraju na pijacama”, kazao je Ždrale.

U narednom periodu, selo Lalilac dobiće ambulatnu, najavio je Ždrale. Ipak ističe, ceo mandat je proveo među narod tako da može da kaže da ima kompletnu sliku šta je njima neophodno. To su najčešće komunalni problemi, ali i vodovod i kanalizacija. Ždrale je podsetio da će zahvaljujući državnom projektu do 2025. godine sva sela dobiti pijaću vodu.

“Zamerali su što neke recidive prošlosti nismo mogli da otklonimo, ali ne možemo uvek brzo da reagujemo. More tih problema smo rešili. Pojedine saobraćajnice su urađene pre 10-tak godina, a nikakve tehničke dokumentacije nije bilo. Oni moraju da shvate da sada moramo prvo da rešimo pravno imovinske odnose, pa tek onda da krenemo u sređivanje ulica”, istakao je Ždrale.

Na listi kandidata za odbornike Srpske napredne stanke za opštinu Palilula nalazi se 25 kandidata, od kojih je čak 12 žena. Prva na listi je dr Svetlana Milijić, sadašnja direktorka RFZO.

Ždrale je poručio Palilucima da treba da veruju svom rukovodstvu, tu ali i novim, mladim ljudima, kojima su dali šansu i priliku da pokažu šta mogu, a sve u cilju boljitka stanovnika ovog dela grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com