Izbori 2016

Prihvaćena lista “Iskreno za Niš”

Gradska izborna komisija posle dopune dokumentacije proglasila je validnom pod rednim brojem 9 i listu “Iskreno za Niš”. Nosilac liste je aktuelni narodni poslanik SNS-a Momir Stojanović, koji bi kasnije mogao da bude kandidat za gradonačelnika Niša. Advokat Srđan Aleksić koji čini sa Stojanovićem ovu grupu građana, voleo bi da zauzme mesto predsednik GO Medijana, rekao je za Niške Vesti.

Grupu građana “General Momir Stojanović – advokat Srđan Aleksić – Iskreno za Niš” podržali su Nova Srbija, SPO ali i članovi mnogih niških udruženja.

Gradski većnik SNS-a Srđan Aleksić, kome još uvek traje mandat nije na listi gradskih odbornika, on bi voleo da u nastavku svoje karijere brine o GO Medijana.

“Ako ja sutra budem predsednik GO Medijana, ja ću potpisati da se odričem plate predsednika opštine u humanitarne svrhe. To ću uraditi jer hoću da pokažem da nisu pare najbitnije već ono što želimo da uradimo za svoju opštinu, grad”, rekao je Aleksić za Niške Vesti, otvoreno govoreći o svojim željama.

Prvi na gradskoj listi koja je prihvaćena je penzionisani general Momir Stojanović, koji će kasnije moći i da konkuriše za gradonačelničko mesto.

Drugi na listi je Miroslav Krstić iz Sindikata radnika na određeno vreme, na trećem Ljiljana Đorđević, diplomirani ekonomista, na četvrtom student Aleksandar Stojičić a tek na petom Goran Milosavljević iz SPO-a. Na gradskoj listi nema Dejana Rajčića iz Nove Srbije.

Interesantno je i to da je novinarka “Belami” televizije Sandra Stanković je na 12. mestu.

Screenshot 7

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com