Hronika

Tuča sportskih radnika

Dobacivanje koje je jutros preraslo u krvavu tuču, ima za rezultat slomljenu jagodičnu kost, nekoliko ujeda na vratu i modrice i rane od udaraca. U Policijskoj upravi potvrdili su Niškim Vestima da su policajci intevenisali jutros u 7 sati ispred pošte u ulici Vožda Karađorđa a da su u tuči zatečena dva lica.

Jutarnji susret Dejana Milosavljevića, sekretara Sportskog saveza i Dragana Petkovića bivšeg šefa odseka za sport, nakon dobacivanja prerastao je u veliku i ozbiljnu krvavu tuču. Još je nejasno ko je koga prvi napao, zna se samo da je tuča izazvana dobacivanjem pogrdnih reči.

Očevici tvrde da je Dragan Petković ujeo za vrat Dejana Milosavljevića, posle čega je Dejan besno skočio na Dragana, nogama ga šutirao u lice, dok je na sve strane šikljala krv.

“Bilo je jezivo! Bilo je krvi na sve strane. Strašno da se to dešava usred bela dana u centru grada”, rekao je očevidac koji je hteo da ostane anoniman.

Kako neznavično saznajemo, dobacivanje je samo rezultat dugogodišnje netrpeljivosti ova dva čoveka. U pitanju su navodne prijave koje su bile upućivane a da je jedan od njih bio odgovoran za probleme nastale kod drugog učesnika tuče. Kasnija istraga utvrdiće istinske razloge za ovu krvavu tuču dva sportska radnika u centru grada.

U Policijskoj upravi Niš potvrdili su da su policajci intevenisali jutros u 7 sati i 15 minuta ispred pošte u ulici Vožda Karađorđa, za sve ostale informacije uputili su nas na adresu Tužilaštva u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com