Politika

Kečap i frula za gradonačelnika i njegovog zamenika (VIDEO)

Tokom rasprave u gradskom parlamentu šef odborničke grupe Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović, poklonio je frulu zameniku gradonačelnika Niša Ljubivoju Slavkoviću.

“Frulu sam mu poklonio da je svira dok čuva ovce. Drugi čovek grada ne zna padeže, pa nije za bolje” objasnio je Jovanović svoj postupak.

Još jedan simboličan poklon Jovanović je pripremio i za gradonačelnika Niša Zorana Perišića. Ipak, Perišiću nije uručio poklon jer gradonačelnik nije prisustvovao poslednjoj sednici skupstine u aktuelnom sazivu. Njemu je namenio kečap, zbog toga što je obećao izgradnju fabrike u Donjoj Trnavi, koja bi proizvodila ovu namirnicu.

“Kečap sam namenio gradonačelniku koji nije ispunio obećanje” dodao je Jovanović.

Poklone za gradske čelnike Jovanović je izneo tokom rasprave o tački dnevnog reda koja se odnosi na fabriku “Džonson elektrik”. Jovanović je, kaže, time želeo da istakne da aktuelna gradska vlast nije dovela ni jednog investitora, već samo nastavlja projekte iz mandata prethodne vlasti u kojoj je i on bio.

“Prošla vlast je dovela u Niš i region Džonson elektrik, Leoni, Gramer, a posle njih niko nije došao od stranih kompanija. Čak su i domaćim preduzetnicima otežali poslovanje”, dodao je Jovanović.

Ljubivoje Slavković je u nastavku sednice nosio frulu sa sobom uz komentar da mu se dopada ali da je izrađena od jeftinog i nekvalitetnog materijala.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com