Magazin

DANAS BI SVE ŽELJE MOGLE DA VAM SE ISPUNE: Treba samo da kažete ove reči

U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove “borbe” za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi iznaći nove načine da sarađuju sa drugima.

S mladim Mesecom u Vodoliji, 8. februara (u 15:38), uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možemi da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli. Ni slučajno ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali je važno i da se setimo da se želje koje sebi želimo ne moraju ostvarivati na način na koji smo mi to zamislili.

Dakle, prepustimo životu da nam ukaže na smer u kome treba da se krećemo, i uspeh je zagarantovan. U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove “borbe” za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi naći nove načine da sarađuju sa drugima. Jarčevi i Rakovi imaju sve predispozicije da u predstojećem periodu zarade i više nego što im treba, dok Ribe i Device treba da promene svoj stil prema održavanju sopstvenog zdravstvenog stanja.

Ostatak teskta pročitajte na Kurir.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com