Sport

Obećanje ludom radovanje

Fudbalski klub Radnički nastavio je sa pripremama za nastavak sezone. Naši ljubimci se od ponedeljka nalaze u Staroj Pazovi gde će se pripremati za nastavak sezone. Umesto o ambicijama kluba i novim pojačanjima, mi smo primorani da se svakodnevno osvrćemo na loše uslove na Čairu kao i nedostatak finansija.

Račun kluba je po podacima Narodne banke Srbije u blokadi na iznos veći od 7,5 miliona dinara. U proteklih godinu dana, to je najveći iznos sa kojim se uprava suočila do sada. Ono o čemu se govori u svim medijima jeste, kako izaći iz blokade, kako registrovati pojačanja. Pominju se prodaje igrača, ali za sada nema mnogo zainteresovanih za naše fudbalere, a oni koji i jesu, nude male cifre, računajući na to da je klub u blokadi i da će se grcajući u dugovima prihvatiti bilo kakve slamke spasa.

Raduje baš to, Radnički neće dozvoliti da zarad izlaska iz dugova rasproda sve što ima u svom arsenalu, plejadu dobrih igrača i još važnije sjajnu atmosferu koja je stvorena unutar sportskog sektora.

Zbog toga i treba postaviti pitanje, šta je sa 100.000 evra koje je za transfere obećao predsednik kluba na konferenciji za medije pred utakmicu sa Čukaričkim, koja je igrana 11. decembra? Radan Ilić je najavio da će u prelaznom roku Radnički dovesti trojicu fudbalera, a da će za transfere biti izdvojeno 100.000 evra, od toga nažalost neće biti ništa. Izveštaj sa te konferencije za štampu, pogledajte OVDE.

Opširnije na Real sa Nišave

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com